Tak Sangka Boleh Putihkan Kulit Muka & Badan Dalam Masa 7 Hari Dengan M-Coll Collagen !

Advertorial

Oleh : Sis Nadia

Post On 01 Dec

 Banyak betul la produk putihkan kulit sekarang ni , tak tau yang mana betul-betul elok dan berkesan “

Pernah mengalami situasi macam ni ? Sis pun pernah alami situasi yang sama macam korang 2 bulan lepas . Sebab kenapa Sis cari produk untuk putihkan kulit ialah Sis nak kahwin so Sis perlukan produk yang boleh membantu Sis untuk nampak lebih berseri atas pelamin nanti , and of course la untuk nampak menarik dimata bakal suami juga kan .

Sis ni tak la gelap sangat , tapi kulit muka Sis nampak kusam . Lagipun Sis ade jeragat dan parut jerawat lama ( muka Sis pernah breakout dulu ) .

Mula Survey Produk Putihkan Kulit & Kolagen .

Pada mulanya Sis cuma nak cari produk putihkan kulit jenis krim luaran saja tapi kawan-kawan Sis bagi pendapat suruh cari produk putihkan kulit yang ada kolagen jenis makan ( supplement / vitamin ) .

Lagipun produk supplement putihkan kulit yang ada kolagen lebih banyak manfaat daripada jenis krim . Bila difikir balik betul juga sebab produk supplement kolagen bukan sahaja boleh putihkan kulit tetapi boleh juga mencantikkan kulit , menjadikan kuku lebih sihat , kulit lebih anjal & tegang  , malah kelembapan kulit juga lebih terjaga menjadikan kulit nampak lebih ” glowing ” .

Ada 2 cara yang Sis guna untuk survey produk kolagen ni . Pertama , Sis pergi drugstore macam Watson & Guardian . Kedua , Sis cari di Instagram . Kat Instagram ni biasa memang ramai yang akan share pasal produk dan review sekali so senang untuk kita pilih nanti .

Ramai Giler InstaFamous Review Pasal M - Coll Collagen .

Bila Sis masuk drugstore , biasanya Sis akan belek bahagian belakang produk untuk tengok bahan-bahan dan info lain contohnya cop halal , KKM & lain-lain . So , bila Sis survey kat Instagram Sis akan guna info-info yang ada tu untuk buat perbandingan nanti .

Satu perkara yang Sis perasan , bukan semua produk ada cop halal walaupun produk tu dijual di drugstore . Produk yang berjenama pun ada yang hanya menggunakan cop halal negara luar ( bukan Jakim ) dan hampir kesemua produk tidak ada KKM tapi ini bukan isu sebab produk kolagen memang dikelaskan sebagai produk makanan yang tidak memerlukan kod KKM , cukup sekadar ada sijil pengkelasan dari KKM .

Paling menarik , Sis jumpa satu produk kolagen premium ( berkualiti tinggi ) yang dapat review dari ramai giler InstaFamous ! Produk yang menggunakan formula dari Jepun ni namanya M-Coll Collagen . Produk M-Coll Collagen ni dianggap premium & berkualiti tinggi kerana menggunakan kolagen dari ikan marin laut dalam . Sis ada simpan review tu kat galeri so korang boleh tengok semua InstaFamous yang pernah buat review pasal M-Coll Collagen disini .

Kelebihan Putihkan Kulit Muka & Badan Dengan Produk M - Coll Collagen .

" Sesuai Untuk Lelaki & Wanita "

Selepas Sis baca review dari InstaFamous , Sis cari ejen jualan sah M-Coll Collagen untuk dapat lebih info dan juga testimoni . Memang dah jadi habit Sis setiap kali nak beli produk online mesti Sis akan minta testimoni .

Menariknya , rata-rata pengguna yang pernah consume M-Coll Collagen bagi feedback yang memuaskan & konsisten : 

  • 7 Hari Pertama kulit lebih halus & lembut . Kulit menjadi cerah , bersinar ( glowing ) licin & lembap .
  • 14 Hari kulit kembali tegang , lebih kuat & anjal .
  • 21 Hari parut jerawat & kesan jeragat dah mula pudar .
  • 30 Hari awet muda , kulit berseri . Kurang bintik hitam , tona lebih sekata .

Korang boleh tengok testimoni penuh yang Sis simpan disini .

Selain testimoni yang real ( sebenar ) , ejen jualan tu juga ada berikan Sis salinan sijil yang membuktikan bahawa produk M-Coll Collagen ni selamat untuk digunakan . Antaranya :

  • Sijil halal dari panel Jakim .
  • Sijil pengkelasan produk dari KKM .
  • Sijil dari MOSTI ( tiada bahan radioaktif ) .
  • Sijil dari makmal USM ( tiada hormon sintetik ) .
  • Sijil dari Japan Food Research Laborator .

Ada banyak lagi sijil dan award yang korang boleh akses disini .

2 Bulan Yang Sangat Menakjubkan , Terima Kasih M - Coll Collagen .

" Kau nampak lain la sekarang , cantik kulit kau "

Apa korang rasa bila kena tegur macam tu ? Bangga la kan ? Alhamdulillah , dalam tempoh 2 bulan Sis guna M-Coll Collagen ni memang ada je yang tegur .

Perubahan yang Sis nampak memang ketara dalam 2 bulan ni . Parut jerawat & jeragat kat  muka Sis dah memang tak nampak , kulit lebih cerah , gebu & warna kulit sekata .

Kelebihan bila makan M-Coll Collagen ni bukan muka saja yang cerah malah kulit badan pun cerah juga . Bahagian lebam di siku , bawah ketiak & lutut Sis pun dah tak berapa gelap & tak kering langsung . Kuku pun makin cantik berkilat dan warna pink .

Jadi kalau korang pun nak putihkan muka & badan Sis sangat syorkan M-Coll Collagen ni . Memutihkan kulit , mencantikkan kulit , menghilangkan kedutan halus , kulit lebih gebu & ” glowing ” dan kesan seawal 7 hari , Sis memang sangat puas hati .

Korang boleh beli & buat bayaran dengan harga promosi Rm170 sahaja termasuk pos . Caranya  korang wassap je ejen jualan sah dibawah ( gunakan kod promo : wanitamalaysia untuk dapatkan harga promosi Rm170 ) .

Oh ye ! Sebelum terlupa , Sis nak bagitau yang Bella Astilla pernah jadi duta M-Coll Collagen tau !

[ What’s App Ejen Jualan Sah  Klik Sini ( Kod Promo : wanitamalaysia ) ]

Close Menu